ONE Kampioen Arjan Bhullar: 'Ik sloop Reinier de Ridder met mijn strijdknots' Nieuws
Nieuws

ONE Kampioen Arjan Bhullar: 'Ik sloop Reinier de Ridder met mijn strijdknots'

ONE Kampioen Arjan Bhullar: 'Ik sloop Reinier de Ridder met mijn strijdknots'

Arjan Bhullar, de ONE Championship zwaargewicht kampioen heeft harde woorden voor zijn Nederlandse collega de midden en lichtzwaargewicht kampioen Reinier de Ridder. Laatstgenoemde zegt ook de zwaargewicht titel van de organisatie te willen claimen.

,,Ik ben ook geen Aung La N Sang. Deze man heeft niemand anders verslagen. Ik ben Aung La niet", zegt Bhullar over de Ridder tegen SMCP. De Nederlander wordt ervan beticht een saaie vechter te zijn die alleen op de grond kan presteren.

De Ridder claimde de middengewicht titel van N Sang met een onderwerping in de eerste ronde afgelopen oktober (2020). Waarna hij de andere lichtzwaar titel van de Birmees won na een dominante unanieme beslissing in vijf ronden eerder dit jaar.

Ik sla hem op zijn kop

,,Ik zal hem uitschakelen, zijn teamgenoot Gegard Mousasi (Bellator MMA kampioen. red), uitschakelen en iedereen waarmee hij traint. Ik ben een AKA [American Kickboxing Academy man. We rennen niet, we verstoppen ons niet, we zijn hier", aldus Bhullar.

De Ridder daagt Bhullar uit door te zeggen dat hij naast de zwaargewicht titel, hij de strijdknots die Bhullar met zich meedraagt zal veroveren. ,,Ik loop weg met die knots, die knots is van Hanuman, de god van het worstelen", zei Bhullar. ,,Ik neem de strijdknots mee en we gaan ten oorlog. Ik zal hem ermee op zijn hoofd slaan. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws