Scheidsrechter onder vuur! Bizarre KO beëindigt UFC gevecht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Scheidsrechter onder vuur! Bizarre KO beëindigt UFC gevecht (video)

Scheidsrechter onder vuur! Bizarre KO beëindigt UFC gevecht (video)

Kyle Nelson zorgde op UFC on ESPN 54 voor een explosieve overwinning op Bill Algeo. Met een spervuur aan stoten dwong hij de scheidsrechter in te grijpen voor een technische knock-out (TKO).

Nelson (16-5-1 MMA, 4-4-1 UFC) trof Algeo (19-7 MMA, 5-4 UFC) al vroeg in de eerste ronde van hun featherweight gevecht in Boardwalk Hall. Hij bleef vervolgens druk uitoefenen tot scheidsrechter Gary Copeland op 4:00 minuten in de eerste ronde tussenbeide kwam.

Algeo ontevreden over scheidsrechter

Hoewel Algeo nooit naar de grond ging, werd hij wel meerdere keren aangeslagen en gedwongen terug te wijken. Copeland hield hem nauwlettend in de gaten en besloot in te grijpen na een laatste harde stoot. Algeo was duidelijk ontevreden met de beslissing van de scheidsrechter

 "Ik Was Klaar Om Door Te Gaan"

Tijdens zijn interview met Michael Bisping na het gevecht werd Nelson gevraagd naar de omstreden stop. Hij verdedigde de beslissing van de scheidsrechter.

"Ik genoot enorm van het gevecht, ik gooide gewoon stoten," zei Nelson. "Bill is taai, hij absorbeerde ze, maar ik was van plan om de hele dag door te gaan. Het was een kwestie van tijd. Ik denk dat de scheidsrechter zijn werk goed heeft gedaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws