Cormier slaat McGregor om de oren: 'Gasten die je in elkaar slaan'
Home / Nieuws / Cormier slaat McGregor om de oren: ‘Gasten die je in elkaar slaan’

Cormier slaat McGregor om de oren: ‘Gasten die je in elkaar slaan’

Daniel Cormier

Conor McGregor ging onlangs naar Twitter om de spot te drijven met Daniel Cormier. Het commentaar van Cormier op het trilogie gevecht van de Ier met Dustin Poirier tijdens UFC 264, viel niet echt lekker.

De Ier maakte met name bezwaar tegen een opmerking waarin Cormier verklaarde dat Poirier, McGregor’s trap naar het been blokte waardoor de Ier een gruwel blessure opliep. McGregor is het daar duidelijk niet mee eens, hij plaatste een foto van dat specifieke moment en ging los op Cormier.

Hulp

“Netjes gedaan door Poirier. Dikke dronken fuck DC (Cormier. red.)”, schreef McGregor in een tweet die inmiddels is verwijderd. Dat was nadat McGregor eerder op Cormier had gereageerd omdat deze beweerde dat zijn opmerkingen over de vader van Khabib Nurmagomedov, een schreeuw om hulp waren.

Het duurde een paar dagen, maar Cormier reageerde uiteindelijk op McGregor tijdens zijn DC- en RC-show. Hij vertelde eerst hoe hij toegang had tot fotografisch bewijs om een ​​aantal trappen te analyseren die Poirier uiteindelijk tegen McGregor controleerde. Hij volgde het op met wat advies voor de Ier.

Geen zorgen maken

,,Het is veel gemakkelijker voor mij, omdat ik bij ESPN werk,” zei Cormier. ,,We hebben een afdeling die alle trappen die Conor kreeg heeft laten analyseren. Dus McGregor, luister naar me, maat. Maak je geen zorgen meer over mij. “

,,Maak je geen zorgen over de dingen die ik zeg. Maak je geen zorgen over hoe ik me kleed en hoe ik eruitzie. Doe dat niet. Maak je liever zorgen over de kerels die je elke keer als je de achthoek ingaat, jou compleet in elkaar slaan. ” Cormier voegde er nog aan toe dat hij en McGregor nooit zullen vechten en dat de Ier beter kan stoppen met onzin uitkramen.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page