PECH! NL UFC'er De Randamie uit gevecht op 6 november MMA Nieuws
MMA Nieuws

PECH! NL UFC'er De Randamie uit gevecht op 6 november

PECH! NL UFC'er De Randamie uit gevecht op 6 november

Germaine de Randamie zal niet vechten tijdens UFC 268 op 6 november, omdat de Nederlandse vanwege een blessure zich heeft terug getrokken, bevestigden bronnen aan ESPN Deportes.

De Randamie, voormalig UFC-kampioen, werd aangekondigd als de rivaal van de Mexicaanse Irene Aldana in het voorprogramma van het evenement. De hoofdrollen worden vervult door Kamaru Usman en Colby Covington in een herkansing voor de weltergewicht titel in Madison Square Garden uit New York.

Al eerder afgezegd

Eind maart van dit jaar onderging De Randamie een operatie aan haar linkerhand, waardoor ze in juni ook al niet met Aldana kon vechten. In plaats daarvan Aldana tegen de Russische Yana Kutniskaya op 10 juli tijdens UFC 264. Dot resulteerde in een knock-out overwinning voor de Mexicaanse , waardoor ze op nummer vier bleef in de vrouwen bantam UFC-ranglijst.

Eerder werd bekend dat voormalig Glory kampioen Alex Pereira zijn debuut zal maken tijdens UFC 268. Afgelopen zaterdag nam de Braziliaan op emotionele wijze afscheid van het kickboksen. Pereira verloor zijn lichtzwaargewicht titel aan Artem Vakhitov die zich nu kampioen mag noemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws