Paniek! Gevecht Adesanya vs Whittaker 2 in gevaar MMA Nieuws
MMA Nieuws

Paniek! Gevecht Adesanya vs Whittaker 2 in gevaar

Paniek! Gevecht Adesanya vs Whittaker 2 in gevaar

De langverwachte herkansing tussen Israel Adesanya en Robert Whittaker is blijkbaar in gevaar voor UFC 271 welke zal plaatsvinden op 12 februari 2022. Volgens Adesanya's hoofdcoach Eugene Bareman, is het gevecht om de middengewicht titel nog lang niet akkoord.

De herkansing tussen Adesanya en Whittaker was oorspronkelijk bedoeld voor UFC 268 in Madison Square Garden, welke plaatsvond op 6 november 2021. De nieuwe coronapandemie gerelateerde beperkingen van de Verenigde Staten, dwongen de organisatie echter om de plannen te wijzigen.

Het gevecht werd uiteindelijk verschoven naar UFC 271, maar lijkt nu dus op de tocht te staan. ,,Rob (Whittaker. red.) en zijn team, zijn geweldige manager, kunnen dit gevecht niet veiligstellen en ze raken in paniek", zegt coach Bareman.

Wij regelen het wel

,,Laat ons de zaken afhandelen, want jullie (team Whittaker. red.), zijn niet in staat. Dat managementteam is niet in staat. Dus we zullen alleen de zakelijke kant van de zaak afhandelen, als dit de richting is waarin het gevecht zal gaan, zullen wij het veiligstellen. " (Lees verder onder video).

Adesanya en Whittaker streden oorspronkelijk in oktober 2019 om de titel in het middengewicht, waarbij Adesanya zegevierde door middel van een knock-out in de tweede ronde. Sindsdien zint Whittaker op wraak en wil de titel toe eigenen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws