🎥 Whittaker vocht met gescheurde pezen tegen Gastelum - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 Whittaker vocht met gescheurde pezen tegen Gastelum

🎥 Whittaker vocht met gescheurde pezen tegen Gastelum

Robert Whittaker onthult dat hij tegen Kelvin Gastelum vocht met gescheurde pezen in zijn hand. De twee UFC-vechters stonden op 17 april tegenover elkaar, waar Whittaker de winst mee naar huis nam en zijn dominantie toonde.

Whittaker zou het eigelijk opnemen tegen Paulo Costa, maar de Braziliaan werd gedwongen zich uit de wedstrijd terug te treken, Gastelum stapte op korte termijn in. Toen Whittaker echter in Las Vegas aankwam en begon te trainen, scheurde hij pezen in zijn hand.

Geen opgever

,,Ik heb die week ook de banden in mijn hand gescheurd”, zei Whittaker tegen Submission Radio. ,,Ik moest eigenlijk naar huis en daar revalideren. Laat me je vertellen, vechten is niet de beste manier om een ​​hand te laten helen. “

Nadat hij van de blessure had vernomen, zegt Whittaker dat hij het tegen de UFC heeft verteld en dat ze hem alle behandeling hebben gegeven die hij nodig had tijdens de vechtweek. Hoewel vechten met gescheurde ligamenten in een hand niet ideaal is voor een gevecht, zegt Whittaker dat hij er nooit aan heeft gedacht om terug te trekken.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page