Overeem vs Fedor Emelianenko terugkeer gevecht van de baan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Overeem vs Fedor Emelianenko terugkeer gevecht van de baan

Overeem vs Fedor Emelianenko terugkeer gevecht van de baan

Fedor Emelianenko, de Russische MMA-legende keert op 23 oktober terug naar de Bellator MMA kooi. Zijn tegenstander zal niet de Nederlander Alistair Overeem zijn maar de Amerikaan Tim Johnson.

Met de match-up tussen Emelianenko en UFC-veteraan Johnson zijn de geruchten definitief van de baan dat Overeem de tegenstander zou zijn. Overeem die gepland zou staan om ook in oktober tegen Glory Kickboxing kampioen Rico Verhoeven te vechten was in de race voor Emelianenko.

Rico Verhoeven

Terwijl Bellator-zwaargewichten Josh Barnett en Jake Hager ook interesse toonden. Daarnaast noemde promotievoorzitter Scott Coker dus Overeem en Junior Dos Santos als mogelijkheden.

Het gevecht van 23 oktober zal naar verwachting het voorlaatste gevecht van Emelianenko's carrière zijn, aangezien hij nog twee gevechten over heeft op zijn Bellator-contract. Het laatste gevecht zal naar verwachting plaatsvinden in de VS of Japan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws