Rico Verhoeven vs Alistair Overeem gepland voor oktober! (Gerucht) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem gepland voor oktober! (Gerucht)

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem gepland voor oktober! (Gerucht)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zullen de strijd met elkaar aangaan in Rotterdam Ahoy, zo melden bronnen onze redactie. Het gevecht zou gepland staan voor oktober als headliner van een zeer goed gevuld evenement qua gevechten.

Afgelopen weekend werden de geruchten dat er een gevecht tussen Verhoeven en Overeem gepland zou staan weer aangewakkerd. Kickboks pionier Thom Harinck plaatste een bericht op twitter waarin gesuggereerd werd dat de clash aanstaande was.

Wereldwijde fans

De bronnen die anoniem wensen te blijven melden dat het gevecht tussen Verhoeven en Overeem in 'kannen en kruiken' is. Ook wordt gemeld dat de titel van Verhoeven op het spel zou staan. Als reden waarom er zo snel na het aanstaande evenement van 4 september in Ahoy, weer een top event is gepland, wordt beweerd dat Glory de wereldwijde fans van UFC-veteraan Overeem willen trekken om te kijken.

Deze fans zouden de online PPV verkoop om mee te kijken flink kunnen boosten. Volgende week vindt de persconferentie plaats voor Glory 78: Badr vs. Wrzosek op maandag 9 augustus. Of Glory daar een mededeling doet over het oktober evenement is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws