'Onterecht!' UFC-vechter Makhachev wordt voorgetrokken bij titelgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Onterecht!' UFC-vechter Makhachev wordt voorgetrokken bij titelgevecht

'Onterecht!' UFC-vechter Makhachev wordt voorgetrokken bij titelgevecht

Charles Oliveira, voormalig UFC kampioen lichtgewicht, gelooft niet dat zijn UFC 280-tegenstander van zaterdag Islam Makhachev genoeg heeft bereikt om een titelkans te verdienen. De Braziliaan zegt dat Makhachev waar hij zaterdag tegen vecht alleen maar tegenover hem staat door zijn trainer en UFC legende Khabib Nurmagomedov.

De Braziliaan zei dat de vriend van Makhachev en voormalig 155-pond kampioen Khabib Nurmagomedov de belangrijkste reden is dat de wedstrijd zal plaatsvinden. "Dit gevecht gebeurt alleen vanwege hem", zei Oliveira.

"Ik denk dat de islam alle respect van de wereld verdient", zegt Oliveira. "Maar ik denk dat hij tegen iemand in de top 5 had moeten vechten zoals ik deed. En niet de rij overslaan zoals hij deed om tegen mij te vechten voor de vacante titel."

Hij gaat verliezen

Niet alleen is de voormalige lichtgewicht kampioen niet onder de indruk van het cv van Makhachev, maar hij verwierp ook de ambities van zijn tegenstander om hem op de mat af te maken. "Als we naar de grond gaan, staat hij tegenover de grootste finisher in de geschiedenis van de UFC", zei Oliveria. "Ik zal de wereld nog een keer schokken."

Ondertussen zal Oliveira proberen de lichtgewicht titel terug te winnen nadat hij in mei op UFC 274 van de titel werd ontdaan omdat hij 500 gram te zwaar was. De 33-jarige submission specialist heeft zijn laatste 11 gevechten gewonnen, waaronder finishes op Michael Chandler en Dustin Poirier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws