'Wat is er aan de hand met Jamal Ben Saddik?' Gevecht Plazibat roept vragen op Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Wat is er aan de hand met Jamal Ben Saddik?' Gevecht Plazibat roept vragen op

'Wat is er aan de hand met Jamal Ben Saddik?' Gevecht Plazibat roept vragen op

Antonio Plazibat heeft een gevecht gekregen bij Glory 82. Dit roept vragen op bij de fans, want de Kroaat zou eerst tegen teamgenoot Jamal Ben Saddik moeten vechten voordat hij weer de ring in zou mogen. Waarom Plazibat nu wel ineens mag vechten houdt de gemoederen bezig.

Toen het nieuws door Glory werd gebracht dat Plazibat op 19 november tegen Raul Catinas de ring in gaat, ging de geruchtenmolen gelijk lopen. Oplettende fans vroegen zich af of er iets was gebeurt, aangezien Glory CEO Scott Rudmann verklaarde, dat beide eerst tegen elkaar de ring in zouden moeten. Teamgenoten of niet.

Watskeburt

Nu dit niet is gebeurt zoemt het op social media; ,,Wat is er aan de hand met Jamal, gaat hij ook snel de ring in, waarom vecht hij niet tegen Antonio", is een van de reacties. ,,Glory deed het vorig jaar heel slecht en speelt vieze spelletjes met Plazibat en Jamal", is een andere reactie.

Navraag bij Glory leert dat de organisatie niets kan of wil zeggen over de status van Ben Saddik, en of deze ook snel een gevecht zal krijgen of dat er daadwerkelijk iets anders aan de hand is. Ondertussen blijft het geruchten circuit druk met insinuaties. ,,Er moet echt iets zijn waarom Plazibat nu wel mag vechten, zonder eerst tegen Ben Saddik te hebben gestaan", aldus een reactie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws