‘Nutteloos'! Topvechter Khabib tegen het gebruiken van ringmeisjes MMA Nieuws
MMA Nieuws

‘Nutteloos'! Topvechter Khabib tegen het gebruiken van ringmeisjes

‘Nutteloos'! Topvechter Khabib tegen het gebruiken van ringmeisjes

Khabib Nurmagomedov gelooft dat ringmeisjes 'nutteloos' zijn in MMA. Zo zegt de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen en vechtlegende in een interview.

De topvechter heeft na het einde van zijn vecht carrière zijn eigen organisatie opgezet, Eagle FC. Maar verwacht niet dat je daar snel de sexy ringmeisjes zal zien. De vaak schaars geklede dames leuken de rustpauzes op tussen wedstrijden bij het boksen en ook bij MMA.

Niet alleen uit zijn geloofsovertuiging vindt Khabib die moslim is dat het niet kan maar het heeft ook met normen en waarden te maken. Hij wil dan ook graag de sport puur houden en niet afleiden van de atleten. Hij vindt dan ook dat dames niets toevoegen.

Hoeft niet

,,Kijk, ik wil niemand beledigen, ringmeisjes zijn de meest nutteloze mensen in vechtsporten", zei tijdens een persconferentie in Moskou. ,,Wat is hun doel? Ik heb een vraag. Je kunt op het scherm laten zien dat het de tweede ronde is. Ik besef dat dat een geschiedenis is. De geschiedenis kent veel fouten."

,,We lezen de geschiedenis om fouten uit het verleden in de toekomst te voorkomen. Als we in de geschiedenis kijken, staat dat ze nutteloos zijn. Dat is mijn persoonlijke mening…" Khabib verzamelde een perfecte 29-0 record in MMA en sloot zijn carrière in 2021 af in een laatste gevecht tegen Justin Gaethje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws