'Nu is het jouw beurt!' UFC'er Chimaev zegt Pereira contract te hebben voor gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Nu is het jouw beurt!' UFC'er Chimaev zegt Pereira contract te hebben voor gevecht

'Nu is het jouw beurt!' UFC'er Chimaev zegt Pereira contract te hebben voor gevecht

Khamzat Chimaev verwacht dat UFC middengewicht kampioen Alex Pereira hem zal bevechten op de komende UFC 282 kaart. 'Poatan' veroverde onlangs de UFC middengewicht titel op regerend kampioen Israel Adesanya tijdens UFC 281.

Tsjetsjeen Chimaev daagde Pereira onmiddellijk uit nadat de Braziliaan middengewicht goud in handen had gekregen. Hij beweerde dat hij snel werk zou maken van de nieuw gekroonde kampioen.

Khamzat Chimaev beweert nu dat hij ermee heeft ingestemd om tegen Pereria te vechten tijdens UFC 282, dat op 10 december 2022 zal plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Nevada, Las Vegas. Volgens 'Borz' is het wachten op het antwoord van Pereira.

Niet waarschijnlijk

Chimaev's laatste optreden in de achthoek was een herinnering aan zijn fenomenale worstelstamboom. Oorspronkelijk gepland om tegen MMA-ster Nate Diaz te vechten, werd 'Borz' uit de headliner gedwongen vanwege een mislukte gewichtsvermindering.

Een gevecht tegen Alex Pereira is onwaarschijnlijk, aangezien de nieuwe titelverdediger in het middengewicht iets meer dan een week geleden vocht. Bovendien heeft de voormalig kampioen in twee divisies al beweerd dat Israel Adesanya onmiddellijk een herkansing krijgt in een recente post op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws