'Jij bent de volgende!' UFC-kampioen Pereira pakt rivaal aan
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Jij bent de volgende!’ UFC-kampioen Pereira pakt rivaal aan

‘Jij bent de volgende!’ UFC-kampioen Pereira pakt rivaal aan

'Ik had je kunnen doden!' UFC-kampioen Pereira bekt loser Adesanya af

Alex Pereira zegt tegen Israel Adesanya dat hij moet stoppen met het verzinnen van excuses voor zijn verlies op UFC 281: bedank de scheidsrechter voor het redden van je leven. Of scheidsrechter Marc Goddard nu wel of niet de wedstrijd te vroeg stopte. Alex Pereira denkt dat hij Israel Adesanya bij UFC 281 zou hebben afgemaakt.

De voormalige Glory-ster Pereira onttroonde Adesanyavan de UFC middengewicht titel met een vijfde ronde TKO in Madison Square Garden in New York vorig weekend. De Braziliaan strafte Adesanya af, wat scheidsrechter Goddard ertoe bracht het gevecht te stoppen terwijl Adesanya nog stond.

Zeik niet zo

Adesanya protesteerde onmiddellijk tegen de onderbreking en zei dat hij meer tijd had gewild om zichzelf te verdedigen. Maar Pereira denkt niet dat Adesanya zichzelf intelligent verdedigde, en de scheidsrechter hem een ​​plezier deed (via Instagram):

“Adesanya stop met het verzinnen van excuses door te zeggen dat de scheidsrechter het gevecht vroegtijdig heeft gestopt… je moet hem bedanken voor het redden van je leven wees geen loser. Zoals je was met je hoofd naar beneden kijkend naar de grond, had ik nog maar een of twee slagen nodig om een ​​goede knie je gezicht te vernielen. Zodat we de uitkomst niet zouden weten”, schrijft Pereira.

Je krijgt nog 1 kans

“Zoals ik op dat moment in de video zei, was je een geweldige tegenstander en daarvoor heb ik respect voor je. Neem samen met je team de fouten op zonder mijn verdiensten weg te nemen. Je krijgt nog één kans! Jij bent de volgende!”

Pereira verklaarde dat een UFC-titel rematch met Adesanya zijn volgende. De voormalige kampioen heeft al verklaard dat hij ook graag wil na een 3-1 voorsprong op de scorekaarten van de juryleden voorafgaand aan de finish. Pereira heeft Adesanya nu drie keer verslagen, twee keer in kickboksen en nu in MMA om de man te worden die een einde maakte aan Adesanya’s lange middengewicht titel race.

Bekijk ook

Wanneer vecht Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk?

Wanneer vecht Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk?

Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk zal waarschijnlijk uiterlijk

Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap

Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap (video)

Een techniek die bij veel vechtsporten verboden is

'10 keer gestoken!' Bokskampioen overleeft mes aanval

’10 keer gestoken!’ Bokskampioen overleeft mes aanval

Ik moest een onschuldig persoon beschermen tegen deze gestoorde vent.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page