NEKBREKER: Debutant wint MMA-wedstrijd na brute actie (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

NEKBREKER: Debutant wint MMA-wedstrijd na brute actie (video)

NEKBREKER: Debutant wint MMA-wedstrijd na brute actie (video)
NEKBREKER: Debutant wint MMA-wedstrijd na brute actie (video)

Magomed Magomedov's Bellator-debuut was er een om te onthouden. De van Absolute Championship Bekrut overgekomen Rus, boekte een nekbreker van een overwinning.

De voormalige ACB kampioen bantamgewicht Magomed Magomedov versloeg de Braziliaanse Matheus Mattos eerder vandaag. Maar voordat het op de jurybeslissing aankwam smashte de Rus zijn tegenstander zo hard neer dat diens nek haast we moest kraken.

Die kwam aan

Magomedov en Mattos stonden in het co-main event van Bellator 254. Welke gehouden werd in Uncasville, Connecticut. Beiden vechters maakten hun debuut bij de Bellator MMA. De hele wedstrijd was er een uit het boekje. Maar de impact van de Braziliaan op het canvas zal de fans nog lang bij blijven.

Dat Mattos het kan navertellen ligt aan het feit dat MMA-vechters trainen op dergelijke technieken. Toch kan het ook verkeerd aflopen en zelfs een gebroken nek veroorzaken. Na flink wat heen en weer geworstel liep Magomedov weg met de winst.

De Rus won met 30-26, 30-27, 30-27 op de scorekaarten van de juryleden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws