Bellator MMA komt  met top event op 16 juni in Chicago: Kampioen tegen kampioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator MMA komt met top event op 16 juni in Chicago: Kampioen tegen kampioen

Bellator MMA komt  met top event op 16 juni in Chicago: Kampioen tegen kampioen

Een paar titelgevechten, waaronder een confrontatie tussen kampioen en kampioen, zullen Bellator 297 op 16 juni in Chicago aanvoeren.

In de headliner zal Vadim Nemkov zijn licht zwaargewicht kampioenschap verdedigen tegen ex-UFC-titeluitdager Yoel Romero. Terwijl Sergio Pettis zijn langverwachte terugkeer zal maken terwijl hij Bellator vedergewicht koning Patricio Pitbull verwelkomt in de strijd om de bantamgewicht titel.

Nemkov vs. Romero zou oorspronkelijk in februari plaatsvinden, maar de Russische kampioen kon niet zo snel in actie komen nadat hij zijn titel verdedigde met een overwinning op Corey Anderson slechts twee maanden eerder. Nu is Nemkov klaar om opnieuw te vechten en zal hij botsen met Romero die zijn eerste titel probeert te claimen sinds hij eind 2020 bij Bellator tekende.

De terugkeer van Sergio Pettis

Wat betreft de co-main headliner, zal Pettis zijn bantamgewicht titel voor het eerst sinds het winnen van de titel in 2021 proberen te verdedigen. Over het algemeen heeft Pettis zijn laatste vijf gevechten op rij gewonnen, waaronder drie opeenvolgende overwinningen sinds hij na een lange run bij de UFC lid werd van de Bellator-selectie.

Het gevecht zal ook dienen als een historische kans voor Pitbull, aangezien hij probeert de eerste vechter in de geschiedenis van Bellator te worden die titels claimt in drie verschillende divisies. Pitbull heeft nog steeds de Bellator vedergewicht titel nadat hij eerder de Bellator lichtgewicht-riem won met een knock-out overwinning op Michael Chandler in 2019.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws