Bekende MMA-vechter krijgt stevige schorsing: 'ik weet van niks' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bekende MMA-vechter krijgt stevige schorsing: 'ik weet van niks'

Bekende MMA-vechter krijgt stevige schorsing: 'ik weet van niks'

De USADA toont geen genade voor UFC-weltergewicht Jesse Ronson. Na een positieve test op een verboden stof. Heeft hij een zware schoring moeten slikken. De echter bracht zelf het nieuws naar buiten via social media.

"Het is met grote verbazing en verdriet dat ik u moet meedelen dat ik een schorsing heb ontvangen van USADA. Voor de detectie van een verboden stof in mijn monster die aan hen is verstrekt tijdens een test buiten de wedstrijd", schreef Ronson.

Ik weet van niks

Ronson claimt dat een besmet voeding supplement de reden is dat hij positief testte. "USADA heeft de afgelopen weken met mij samengewerkt om de reden voor mijn mislukte test te vinden. Aangezien zij (USADA) samen met mij en mijn team geloven. Dat het afkomstig is van een besmet supplement."

De schorsing gaat Ronson niet in de koude kleren zitten: "Dit heeft mijn wereld op zijn kop gezet, want het is een schorsing van 20 maanden. Ik heb niet veel geslapen en mijn maag draaide om. Omdat ik nooit willens en wetens een verboden middel zou nemen", aldus Ronson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws