TERUGKEER? UFC-kampioen Khabib nog steeds onder dopingcontrole MMA Nieuws
MMA Nieuws

TERUGKEER? UFC-kampioen Khabib nog steeds onder dopingcontrole

TERUGKEER? UFC-kampioen Khabib nog steeds onder dopingcontrole

Dat Khabib nog steeds wordt gecontroleerd en zijn titel nog steeds niet vacant is. Indiceert dat de vechter wel eens terug kan komen uit zijn pensioen. Ondanks dat hij altijd ambities had om met een perfecte 30-0-record te eindigen. Is de recente dood van zijn vader. De reden om zijn handschoenen op te hangen.

Er gaan geruchten dat Khabib Nurmagomedov in zou zijn voor een potentieel supergevecht. En wel met de voormalige UFC-kampioen in twee divisies, Georges St-Pierre. St-Pierre is al een paar jaar geleden gestopt met vechten. Toch wordt zijn naam steeds met Khabib in verband gebracht.

Terugkeer

Dat de Rus nog steeds gecontroleerd wordt maakt de tongen nog meer los. β€œDit is 47 keer sinds 2015, omdat ik ben getest op doping door USADA. Denk maar aan dit aantal. " Nurmagomedov schreef op Instagram.

White kondigde onlangs aan dat de organisatie niemand zou laten vechten voor de vacante lichtgewicht titel. Omdat hij er zeker van was dat Khabib Nurmagomedov zou besluiten terug te keren. Het vertrouwen van Dana White lijkt goed te zijn geplaatst. Aangezien Khabib onthuld dat hij nog steeds deel uitmaakt van de USADA-pool voor drugstests.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws