TERUGKEER? UFC-kampioen Khabib nog steeds onder dopingcontrole
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / TERUGKEER? UFC-kampioen Khabib nog steeds onder dopingcontrole

TERUGKEER? UFC-kampioen Khabib nog steeds onder dopingcontrole

Het blijkt dat de recent met pensioen gegane UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov. Nog steeds onder de strenge USADA doping controle staat. Dit houdt in dat nog als actief vechter geregistreerd staat.

Dat Khabib nog steeds wordt gecontroleerd en zijn titel nog steeds niet vacant is. Indiceert dat de vechter wel eens terug kan komen uit zijn pensioen. Ondanks dat hij altijd ambities had om met een perfecte 30-0-record te eindigen. Is de recente dood van zijn vader. De reden om zijn handschoenen op te hangen.

Er gaan geruchten dat Khabib Nurmagomedov in zou zijn voor een potentieel supergevecht. En wel met de voormalige UFC-kampioen in twee divisies, Georges St-Pierre. St-Pierre is al een paar jaar geleden gestopt met vechten. Toch wordt zijn naam steeds met Khabib in verband gebracht.

Terugkeer

Dat de Rus nog steeds gecontroleerd wordt maakt de tongen nog meer los. “Dit is 47 keer sinds 2015, omdat ik ben getest op doping door USADA. Denk maar aan dit aantal. ” Nurmagomedov schreef op Instagram.

White kondigde onlangs aan dat de organisatie niemand zou laten vechten voor de vacante lichtgewicht titel. Omdat hij er zeker van was dat Khabib Nurmagomedov zou besluiten terug te keren. Het vertrouwen van Dana White lijkt goed te zijn geplaatst. Aangezien Khabib onthuld dat hij nog steeds deel uitmaakt van de USADA-pool voor drugstests.

Bekijk ook

Doping levensgevaarlijk! ‘Vechtsportautoriteit haalt uit’

Doping is en elke sport aanwezig en de bestrijding is niet altijd even eenvoudig.

‘Ik sloop hem!’ Holzken belooft Rus pak slaag

Nieky Holzken maakt op 26 maart zijn terugkeer naar de ONE kickboksring

Genadeklap! UFC zet vechter na 14 jaar op straat

De vechtsport organisatie koos ervoor zijn contract niet te verlengen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page