McGregor vs Chandler heeft eindelijk een datum: 'Dat zag niemand aankomen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor vs Chandler heeft eindelijk een datum: 'Dat zag niemand aankomen'

McGregor vs Chandler heeft eindelijk een datum: 'Dat zag niemand aankomen'

Conor McGregor voormalig UFC kampioen , bekend om zijn successen in twee verschillende gewichtsklassen, lijkt deze zomer terug te keren naar de ring. Na een pauze van drie jaar, voornamelijk door het herstellen van een blessure, is McGregor weer helemaal klaar voor actie.

Terug in de spotlight

De geruchten gingen al langer dat McGregor tegen Michael Chandler zou vechten, een mede-kampioen. Hoewel hun gevecht nog niet officieel bevestigd was, verwachten beide vechters dat hun confrontatie dit jaar plaatsvindt tijdens een groot evenement.

In een interview gesprek met journalist Marc Raimondi, liet McGregor weten dat hij deze zomer zeker terugkeert in de ring en dat Chandler zijn tegenstander zal zijn. McGregor, bekend om zijn sterke uitspraken, gaf aan Chandler te willen verslaan en kijkt uit naar het gevecht.

McGregor's woorden over het gevecht

Ondanks dat McGregor succesvol is buiten de ring, heeft hij binnen de ring een paar moeilijke gevechten gehad. Zijn laatste overwinning was in 2020, maar daarna volgden twee nederlagen. Chandler, zijn toekomstige tegenstander, verloor ook zijn laatste gevecht.

Het speculeren over McGregor's terugkeer heeft veel te maken met contractonderhandelingen en de timing van het gevecht. McGregor heeft nog twee gevechten te gaan op zijn huidige contract en is duidelijk over wie hij wil verslaan: eerst Chandler, daarna een ander bekend gezicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws