Michael Chandler gaat vol voor de UFC titel: Bijt terug naar kampioen Makhachev MMA Nieuws
MMA Nieuws

Michael Chandler gaat vol voor de UFC titel: Bijt terug naar kampioen Makhachev

Michael Chandler gaat vol voor de UFC titel: Bijt terug naar kampioen Makhachev

Michael Chandler, een grote naam in de wereld van mixed martial arts (MMA), heeft iets belangrijks te zeggen. Na kritiek van Islam Makhachev over het wachten op een gevecht met Conor McGregor, komt Chandler met een sterk antwoord.

Makhachev, de huidige kampioen in het UFC lichtgewicht, had opgemerkt dat Chandler zichzelf voor schut zet omdat hij al zolang wacht op een gevecht met McGregor. Maar Chandler, 37 jaar oud en een fan favoriet, laat weten dat hij een duidelijk plan heeft – en Makhachev maakt daar deel van uit.

Chandlers reactie

Chandler ging snel naar sociale media om terug te slaan. Hij zegt dat hij prima slaapt 's nachts en een plan heeft waar Makhachev een rol in speelt. Ook moedigt hij mensen aan om hun sportcarrières te vergelijken.

Chandler, met gevechten tegen grote namen als Charles Oliveira en Justin Gaethje op zijn naam, staat sterk. Hij benadrukt dat zijn tijd buiten de octagon, de vechtring, hem zowel mentaal als fysiek goed heeft gedaan.

Wat staat Chandler te Wachten?

Terwijl Chandler wacht op nieuws over zijn volgende gevecht, hint McGregor dat Chandler waarschijnlijk zijn volgende tegenstander zal zijn. Dit zou een grote stap kunnen zijn voor Chandler richting de UFC-titel, iets waar hij duidelijk zijn zinnen op heeft gezet.

"Chandler laat zien dat hij meer dan klaar is voor de uitdaging," merkt een enthousiaste fan op. "Zijn ervaring en vastberadenheid kunnen hem niet alleen een gevecht tegen McGregor opleveren, maar misschien zelfs de titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws