'McGregor gaat het niet halen!' Zorgen om UFC-ster na laatste video MMA Nieuws
MMA Nieuws

'McGregor gaat het niet halen!' Zorgen om UFC-ster na laatste video

'McGregor gaat het niet halen!' Zorgen om UFC-ster na laatste video

Conor McGregor heeft het voor elkaar gekregen om de fans weer eens in shock te brengen. Zijn laatste video baart hen zorgen, want met zijn nieuwe lichaamsbouw zou hij het niet lang volhouden in een gevecht.

De Ierse MMA-ster weet de aandacht van de fans goed vast te houden ook al is hij meer dan een jaar niet in actie geweest in de UFC-kooi. In zijn recentste video showde McGregor zijn zwaar opgepompte lichaam. Alhoewel hij de video vorige week al plaatste, herhaalde hij dit gisteren en voegde er een tekst aan toe; ,,De meest kracht die twitter ooit zag."

Dit werd later gevolgd door een gesproken twitter bericht waar deze tekst meerdere malen herhaalt werd (zie hieronder). ,,Is Conor compleet van het padje af, wat is er gebeurt", reageert een fan die zich zorgen maakt. ,,Dit gaat niet goed iemand moet dit stoppen.

Compleet kansloos

Ook zijn fans van mening dat met zijn nieuwe bouw en gewicht de Ier geen schijn van kans heeft een gevecht in de kooi te overleven. ,,Conor ligt er binnen 10 seconden af in plaats van 20, een gevecht overleefd hij niet., dat gaat hij niet halen."

Van de Ier wordt verwacht dat hij in 2023 terugkeert naar de UFC. In de tussentijd weet hij de gemoederen goed bezig te houden.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws