Vechtlegende Melvin Manhoef rijdt 3 inbrekers klem: 'Niet in mijn huis'
Home / Nieuws / Vechtlegende Melvin Manhoef rijdt 3 inbrekers klem: ‘Niet in mijn huis’

Vechtlegende Melvin Manhoef rijdt 3 inbrekers klem: ‘Niet in mijn huis’

Melvin Manhoef de kickboks en MMA-legende heeft vandaag een paar inbrekers klem gereden en vastgehouden tot de Politie arriveerde. De topvechter raakte gewond aan zijn hand.

Afgelopen weekend waren de inbrekers al in de buurt van de woning van Manhoef geweest. Deze verbleef in Parijs waar hij aanwezig was bij een Bellator MMA evenement. Vanmorgen doken de 3 mannen weer op met de intentie in te breken.

De mannen die gesnapt werden door Manhoef gingen er als een haas vandoor in een auto. Manhoef zette de achtervolging in en reed de inbrekers klem in Landsmeer. De auto van de inbrekers raakt vast in de berm. Manhoef sloeg met zijn blote vuist een raam van de auto in.

Brokstukken

,,Ik heb ze auto uit de auto getrokken en op hun knieën gezet. Ik heb gewacht tot de politie kwam om hen op te pakken”, zegt Manhoef die zijn hand moest laten hechten tegen onze redactie

Buurtbewoners waren volgens het NHD erg geschrokken van het voorval. Een ooggetuige zei; ,,Ik woon een paar honderd meter verderop en de brokstukken liggen in mijn tuin.”

Foto’s: Melvin Manhoef

Bekijk ook

Knokker 'KO' tijdens illegaal gevecht in parkeergarage

Knokker heftig ‘KO’ tijdens illegaal gevecht in parkeergarage (video)

Ongereguleerde straat gevechten tussen anonieme vechters zijn vaak de luis in de pels van de plaatselijke overheden.

'F*cking superheld!' UFC-vechter blijft criminelen vangen

‘F*cking superheld!’ UFC-vechter blijft criminelen vangen (video)

Kevin Holland UFC-weltergewicht, heeft een mogelijke verklaring gegeven voor zijn recente golf van misdaadbestrijding op straat.

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page