Manager UFC-kampioen Khabib zet de aanval in: 'Stop met dat nepnieuws' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Manager UFC-kampioen Khabib zet de aanval in: 'Stop met dat nepnieuws'

Manager UFC-kampioen Khabib zet de aanval in: 'Stop met dat nepnieuws'
Manager UFC-kampioen Khabib zet de aanval in: 'Stop met dat nepnieuws'

Ali Abdelaziz de manager van UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov is klaar met de pers. Hij reageerde resoluut op de 'uit' pensioen geruchten over zijn vechter. Stop met dat 'nepnieuws'.

De zwaar geïrriteerde Abdelaziz heeft gereageerd op de wijdverspreide berichten. Waarin wordt beweert dat de UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov. Nooit meer zal vechten.

Khabib kondigde zijn pensionering aan nadat hij vorige maand zijn prof-record naar 29-0 verhoogde. Met het verslaan van Justin Gaethje op UFC 254. Staande in de kooi na de wedstrijd gaf Khabib de pijp aan maarten. "Ik stop er mee. Zonder mijn vader vecht ik niet verder. "

Verwarring

Ondanks die aankondiging van zijn pensionering. Is UFC-president Dana White onvermurwbaar geweest. En zegt dat de Rus opnieuw zal vechten. Khabib echter spreekt dit tegen. Deze beweerd dat hij niet langer de wens heeft om te vechten. En dat hij van plan is zich op andere dingen te concentreren.

Hoewel deze opmerkingen van Khabib behoorlijk zeker lijken. Noemt zijn manager Abdelaziz de resulterende berichtgevingen 'nepnieuws'. Op zijn minst verwarrend want wie spreekt nu de waarheid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws