'Magere hufter ik vreet je op!' UFC'er Chimaev dreigt Diaz te killen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Magere hufter ik vreet je op!' UFC'er Chimaev dreigt Diaz te killen

'Magere hufter ik vreet je op!' UFC'er Chimaev dreigt Diaz te killen

Khamzat Chimaev heeft de kans om een ​​UFC-legende voor zich uit te schakelen. Nu moet hij er alleen voor zorgen dat die legende verschijnt. Hij zal tegen Nate Diaz vechten in het hoofdevenement van UFC 279 op 10 september in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Het is wellicht de natte droom van elke vechtsportjournalist om Chimaev voor de camera te krijgen. Maar gisteren appte de beruchte knokker en wellicht een van de meest getalenteerde UFC-vechters dat hij wilde praten. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd en Ariel Helwani haastte zich dan ook aan het verzoek te voldoen.

Chimaev sceptisch is over de vraag of het gevecht zal plaatsvinden met Diaz. ,,Ik geloof nog steeds niet dat die man zal komen opdagen", zei Chimaev in The MMA Hour. ,,Die magere hufter. We zullen zien wat er gebeurt. Ik wacht gewoon op 10 september.

Ik vreet hem op

Het feit dat de headliner van UFC 279 het laatste gevecht op het huidige contract van Diaz markeert, voegt nog meer intriges toe aan de wedstrijd. Diaz heeft hij UFC gevraagd hem vrij te laten om te gaan waar hij wil, dus het is duidelijk mogelijk dat Diaz binnenkort zijn 15-jarige relatie met de organisatie beëindigt.

In de tussentijd wil Chimaev bewijzen echt de beste te zijn door een legend als Diaz er uit te slaan. ,,Hij is een van de legendes, zoals iedereen zegt: 'gangster, gangster'. Ik ga laten zien wie de gangster is. Zoals ik al eerder zei, we komen uit Tsjetsjenië, we groeien [met] de oorlog op en we eten de gangsters als ontbijt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws