Knokken! UFC'ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Knokken! UFC'ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht

Knokken! UFC'ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht

Justin Gaethje en Michael Chandler hebben mondeling ingestemd met een lichtgewicht gevecht tijdens UFC 268. Er is geen officiële datum voor het evenement vrijgegeven, maar het doel is 6 november in Madison Square Garden, New York.

UFC 268 heeft als headliner een gevecht tussen Kamaru Usman en Colby Covington, de toevoeging van Gaethje tegen Chandler maakt het evenement nu al een fan favoriet. Gaethje daagde Chandler uit voor gevecht wegens "het belasteren van zijn naam". Chandler beschuldigde Gaethje er eerder van hem te ontwijken.

Topgevecht

Gaethje verscheen voor het laatst in de Octagon in oktober en leed een nederlaag tegen Khabib Nurmagomedov. Voorafgaand aan die nederlaag had Gaethje, de voormalige interim lichtgewicht kampioen, zijn vorige vier wedstrijden gewonnen.

Chandler verloor ook zijn laatste gevecht, toen hij werd verslagen door Charles Oliveira voor het lichtgewicht kampioenschap bij UFC 262. Chandler heeft een 1-1 record sinds hij in september bij de UFC kwam. Het nieuws over het gevecht tussen Gaethje en Chandler werd naar buiten gebracht door ESPN's Brett Okamoto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws