Khabib onthult de grote 'fout' die hij maakte tegen McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib onthult de grote 'fout' die hij maakte tegen McGregor

Khabib onthult de grote 'fout' die hij maakte tegen McGregor

Khabib Nurmagomedov zegt een fout te hebben gemaakt in zijn gevecht met Conor McGregor tijdens UFC 229 in 2018. De onthulling van Khabib komt net voor het gevecht van de Ier met Dustin Poirier later vandaag.

Meer dan twee jaar na het gevecht, gaf Khabib echter toe dat hij te emotioneel vocht. Hij probeerde McGregor te veel pijn te doen. Hij zegt dat zo vechten niet slim was en zijn prestaties beïnvloedde.

Aan de emoties van de Rus lag ten grondslag dat McGregor een ware hetze voerde tegen de Rus en diens familie, voorafgaand aan het gevecht. ,,Ja, ik heb geprobeerd deze man pijn te doen en het was mijn fout. Als je boos wordt, ben je moe", zei Nurmagomedov tegen Din Thomas in Dana White’s Lookin ’For A Fight.

Dominante vechter

,,Toen ik hem probeerde te straffen, was dat erg emotioneel. En ik denk nee, nee, nee, ik ga nu kalmeren. Maar deze keer niet. " Sinds het gevecht heeft McGregor beweerd dat hij niet mentaal voorbereid was op het treffen met de Rus.

De Ier zegt in een herkansing Khabib te zullen verslaan. Het is echter interessant om van de kampioen te horen zeggen dat hij niet zijn best deed. Verbazingwekkend gezien hoe dominant hij was in dat gevecht.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/gevecht-floyd-mayweather-tegen-logan-paul-afgelast/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws