šŸŽ„ Kaboem! Zwaargewicht lanceert rivaal met verbluffende knockout MMA Nieuws
MMA Nieuws

šŸŽ„ Kaboem! Zwaargewicht lanceert rivaal met verbluffende knockout

šŸŽ„ Kaboem! Zwaargewicht lanceert rivaal met verbluffende knockout

Zwaargewichten slaan harder, en Hassan Graham bewees dat op indrukwekkende wijze tijdens een Cage Titans evenement afgelopen zaterdag.

De voormalige PFL-vechter leverde een absoluut adembenemende finish nadat hij een salvo van stoten op zijn tegenstander Max Lombardo losliet in een uitwisseling tegen het hek. Graham landde een regen van slagen die Lombardo koud op zijn voeten neerlegden.

Terwijl Graham bleef uithalen, tuimelde Lombardo omver en viel met zijn gezicht eerst op het canvas terwijl het gevecht tot een einde kwam. Graham draaide zich toen om en liep weg om de vruchten van zijn arbeid te genieten.

Dit was absoluut een van de meest verbazingwekkende knockouts in de recente geschiedenis

De overwinning bracht Graham naar 2-1 in zijn carriĆØre, en technisch gezien behaalt hij hiermee zijn tweede overwinning op Lombardo nadat ze eerder in zijn amateurdebuut in 2021 tegen elkaar stonden. Deze indrukwekkende prestatie zal zeker nog lang worden besproken in de wereld van het MMA. Fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor Hassan Graham in petto heeft na deze verbluffende overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws