UFC-debutant scoort razendsnel brute knock-out en $50.000 (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-debutant scoort razendsnel brute knock-out en $50.000 (video)

UFC-debutant scoort razendsnel brute knock-out en $50.000 (video)
UFC-debutant scoort razendsnel brute knock-out en $50.000 (video)

Jordan Leavitt had vannacht de tijd van zijn leven. Hij scoorde een supersnelle knock-out en $50.000 tijdens UFC debuut in Las Vegas.

Een betere entree had Jordan Leavitt niet kunnen maken in zijn debuut bij de grootste MMA-organisatie ter wereld. Leavitt had maar 22 seconden nodig om zijn tegenstander Matt Wiman in slaap te krijgen. Met een stevige 'body slam' ramde de Amerikaan Wiman naar de grond.

Daar gaat ie dan

Leavitt zette de body slam slim op. Hij slaagde er in om Wiman vast te grijpen, omhoog te tillen en al lopende de val naar de grond voor te bereiden. Leavitt liep naar zijn hoek terwijl hij zijn tegenstander droeg. Hij plaatste zijn hoofd tegen Wimans gezicht en sloeg hem ongenadig hard tegen de mat. Wiman was meteen knock-out bij het contact met het canvas.

Naast de winst leverde zijn slam Leavitt ook nog eens $50.000 extra bonus op. Dana White de UFC-president vond de prestatie van de debutant meer voldoende om een extra zakcentje mee naar huis te nemen. En eerlijk gezegd kun je het daar alleen maar mee eens zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws