'Stop met deze onzin!' kampioen Islam Makhachev verteld UFC de waarheid MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Stop met deze onzin!' kampioen Islam Makhachev verteld UFC de waarheid

'Stop met deze onzin!' kampioen Islam Makhachev verteld UFC de waarheid

Islam Makhachev de recent gekroonde UFC lichtgewicht kampioen heeft de UFC gevraagd om te stoppen met het spelen van spelletjes. Makhachev wil dat de organisatie hem een contract stuurt om te vechten.

De Russische Makhachev veroverde de vacante lichtgewicht titel van de UFC vorige maand in Abu Dhabi door een winst te behalen op voormalig titelhouder Charles Oliviera. Na de overwinning, riep Makhachev op tot een supergevecht met regerend UFC-kampioen vedergewicht Alex Volkanovski.

Hoewel Volkanovski duidelijk heeft gemaakt dat hij klaar is voor de uitdaging, lijkt het erop dat de UFC twijfels heeft over een eventueel gevecht. Makhachev ging naar Twitter, waar hij de UFC beschuldigde van "het spelen van spelletjes" en benadrukte dat hij bereid is om elke tegenstander op elke gewenste locatie te vechten.

Contract

“Ik weet niet zeker wat UFC wil, februari Australië of maart Vegas, ik geef eerlijk gezegd niet om locatie en tegenstander, ik kies nooit tegenstanders. Stuur gewoon een contract en stop met spelen", schreef Makhachev.

Het Ultimate Fighting Championship keert op 11 februari terug naar Volkanovski's thuisland Australië voor UFC 284. Deze heeft momenteel geen headliner en een titelgevecht tussen Islam Makhachev en Alex Volkanovski zou die leegte zeker opvullen .

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws