'Ik maak alles kapot als McGregor titelkans krijgt!' Rivaal dreigt MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik maak alles kapot als McGregor titelkans krijgt!' Rivaal dreigt

'Ik maak alles kapot als McGregor titelkans krijgt!' Rivaal dreigt

Justin Gaethje zou woedend zijn als Conor McGregor een UFC-titelgevecht krijgt tegen Charles Oliveira. De Amerikaan dreigt alles en iedereen te slopen als deze kans aan hem voorbij gaat.

UFC-president Dana White zei dat Gaethje logisch is als de volgende uitdager nadat hij vorige maand Michael Chandler versloeg. Oliveira behield eerder in december de lichtgewicht titel tegen Dustin Poirier.

McGregor heeft echter gezegd dat hij verwacht te vechten voor de titel bij zijn terugkeer in 2022. De Ier is de grootste ster in de UFC-geschiedenis, maar hij heeft sinds 2016 niet meer gewonnen in die divisie.

Hij verdient het niet

,,Hij is zo irrelevant,' zei Gaethje. ,,Ik vecht voor de titel, man. Mijn hele leven heb ik hier naartoe gewerkt. Dat is het volgende", vertelde Gaethje aan TMZ Sports. ,,Als dat niet het geval is. Het maakt niet uit. Ik zal komen opdagen en overal en alles kapot maken."

De 33-jarige voegde eraan toe dat als hij Oliveira verslaat en de onbetwiste kampioen wordt, hij McGregor geen titelkans zou aanbieden, simpelweg omdat het een lucratief gevecht zou zijn. McGregor zou het moeten verdienen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws