“Ik kom eraan. … IK KOM!" UFC-kampioen Hill reageert op video uitdager MMA Nieuws
MMA Nieuws

“Ik kom eraan. … IK KOM!" UFC-kampioen Hill reageert op video uitdager

“Ik kom eraan. … IK KOM!" UFC-kampioen Hill reageert op video uitdager

Jamahal Hill de nieuwe UFC-kampioen licht zwaargewicht reageerde perfect op Jiri Prochazka's virale video 'I'm coming'. Door met zijn eigen video te komen.

Jamahal Hill versloeg afgelopen zaterdag Glover Teixeira om de vacante titel in het lichte zwaargewicht te claimen bij UFC 283. Binnen enkele minuten plaatste het officiële Twitter-account van de UFC een bericht aan Hill van voormalig kampioen Jiri Prochazka welke viraal ging.

Ik kom eraan

In de video is Prochazka ergens in het bos is terwijl het sneeuwt. Hij maakt een selfie en heeft een simpele boodschap: “Ik kom eraan. … IK KOM!" Zoals je je kunt voorstellen, deed die woordkeuze wenkbrauwen fronsen. En op gisteren leunde Hill perfect in de grap.

JE KUNT NU OOK ONDERAAN ONZE ARTIKELEN REAGEREN? PROBEER HET GERUST EN DEEL JE MENING!

Prochazka stelde de titel recentelijk vacant na het oplopen van een schouder blessure. De Tsjech vond dat anderen er dan maar om moesten vechten. is duidelijk van plan om te "komen" na de titel die hij nooit heeft verloren en alleen moest opgeven vanwege een schouderblessure.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws