Hevig vloekende UFC ster Paddy 'The Baddy' daagt vanuit ziekenhuisbed oud -rivaal uit! 'Naar de kloten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Hevig vloekende UFC ster Paddy 'The Baddy' daagt vanuit ziekenhuisbed oud -rivaal uit! 'Naar de kloten'

Hevig vloekende UFC ster Paddy 'The Baddy' daagt vanuit ziekenhuisbed oud -rivaal uit! 'Naar de kloten'

Paddy Pimblett daagt Jared Gordon: uit voor rematch en deed dit al vloekend vanuit zijn ziekenhuisbed.

Fans kijken reikhalzend uit naar nieuws over de terugkeer van Paddy Pimblett terwijl hij herstelt van een enkeloperatie. 'The Baddy' heeft hen nu een update gegeven over de mogelijke tijdlijn voor zijn comeback. De Brit onthulde dat hij openstaat voor een rematch met Jared Gordon, die hij controversieel versloeg tijdens UFC 282, waarbij hij zijn matige prestatie toeschreef aan een blessure. Sprekend vanuit het ziekenhuisbed na de operatie verklaarde Pimblett:

Paddy Pimblett dreigt Jared Gordon zijn hoofd in te slaan

"Mensen zeggen: 'Oh, Jared Gordon deed het zo goed.' Hij deed het alleen goed omdat mijn enkel naar de kloten was. Jij stomme klootzak, en hij is gewoon een verbitterd klein meisje dat op elke nieuws site zegt: 'Oh, ik heb dat gevecht gewonnen, ik heb dat gevecht gewonnen.' .. Ik wil tegen het einde van het jaar zijn hoofd inslaan. Ik ga het terugdraaien. "

Terwijl Paddy Pimblett mogelijk een rematch met Jared Gordon nastreeft, heeft UFC Hall of Famer Michael Bisping een andere tegenstander voor hem in gedachten. De voormalige middengewicht kampioen stelde voor dat 'The Baddy' het opnemen tegen Ilia Topuria bij zijn aanstaande terugkeer in de kooi en verklaarde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws