'Halfdood de kooi uit!' UFC-kampioen gaat het niet redden MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Halfdood de kooi uit!' UFC-kampioen gaat het niet redden

'Halfdood de kooi uit!' UFC-kampioen gaat het niet redden

Marvin Vettori hoopt dat Israel Adesanya halfdood en met een zuurstofmasker op de UFC-kooi uit gedragen wordt in zijn gevecht tegen Alex Pereira tijdens UFC 281. Het is veilig om te zeggen dat Vettori nog steeds veel haat koestert jegens Adesanya. Hij zegt dan ook dat Adesanya het niet gaat redden tegen Pereira.

Italiaan Vettori verloor twee keer tegen middengewicht kampioen Adesanya, waaronder één in een titelgevecht bij UFC 263. De Italiaanse vechter herstelde zich met een grote overwinning op Paulo Costa in oktober 2021 (gaat verder onder video).

Vanavond ontmoet Vettori voormalig kampioen Robert Whittaker in het co-main event van UFC Fight Night 209 in de Accor Arena in Parijs. Adesanya zal zijn titel verdedigen tegen voormalig kickboks vijand Alex Pereira in de UFC 281 headliner op 28 november. Vettori verwacht nog een kans te krijgen met een overwinning op Whittaker.

Gaat gebeuren

,,Ik wil dat Pereira wint, alleen maar omdat het me uiteindelijk meer zou opwinden als de volgende uitdager", zegt Vettori. ,,En ik denk dat dat zal gebeuren, want hierna ga ik mezelf vestigen als de nr. 1 uitdager Ik bedoel, wat blijft er voor mij over? Ik heb vrijwel met iedereen gevochten, en ik denk dat het onmiskenbaar zal zijn, weer een titelkans met een geweldige prestatie tegen Whittaker."

Pereira heeft twee overwinningen op Adesanya in kickboksen, waaronder één door knock-out. Het komt niet als een verrassing, maar Vettori hoopt dat Pereira "The Stylebender" weer knock-out zal krijgen. ,,Ik hoop echt dat hij met een zuurstofmasker naar buiten gedragen wordt, en ik denk dat het kan gebeuren, want dat wordt een kickboks gevecht", zei Vettori.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws