Haags matje slaat liefje sexy blondine plat! 'Verrekte koekwous' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Haags matje slaat liefje sexy blondine plat! 'Verrekte koekwous' (video)

Haags matje slaat liefje sexy blondine plat! 'Verrekte koekwous' (video)

Austin Vanderford Bellator MMA vechter en man van de sexy blonde vechter Paige VanZant kreeg er goed van langs. Aaron Jeffery beter bekend om zijn Haagse matje haarstijl mepte Vanderford bruut knock-out afgelopen nacht.

Aaron Jeffery die zo uit de New Kids Turbo film zou kunnen zijn gestapt, deed last minute mee. Hij verving Anthony Adams de oorspronkelijke tegenstander van Vanderford. Dat legde de vechter met de mat in zijn nek geen windeieren, wat hij sloeg Vanderford plat met een dikke knock-out.

Sexy foto's

Voor Vanderford een slechte nacht dus op Bellator 284 van afgelopen nacht. Eerder dit jaar in februari probeerde de Amerikaan de Nederlandse Bellator kampioen Gegard Mousasi te onttronen. Maar ook dat liep scheef en Vanderford legde het af tegen Mousasi.

Naast vechten is Vanderford vooral bekend om zijn porno-achtige fotosessies met zijn vrouw Paige VanZant. Deze is een voormalige UFC-vechtster en vecht huidig onder de vlag van BKFC een blote vuist boksorganisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws