'Gevecht met Pereira wordt horrorfilm!' Adesanya wil bloed zien MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Gevecht met Pereira wordt horrorfilm!' Adesanya wil bloed zien

'Gevecht met Pereira wordt horrorfilm!' Adesanya wil bloed zien

Israel Adesanya heeft één ding in gedachten in de aanloop naar zijn langverwachte gevecht met rivaal Alex Pereira bij UFC 281 deze zaterdag. Dat ene ding is wraak.

UFC middengewicht kampioen Adesanya zal het opnemen tegen de enige man die twee keer versloeg in het kickboksen, Alex Pereira. De twee zullen deze zaterdag een UFC 281 headlinen in Maddison Square Garden, New York.

Het wordt bloederig

De kampioen keert terug na een overtuigende overwinning op Jared Cannonier tijdens UFC 276. Hoewel de verdediging van de vijfde titel van de kampioen dominant was, kreeg hij te maken met enkele critici die geloofden dat hij op veilig speelde en niet vocht om te entertainen.

Adesanya wil aantonen dat dit niet het geval zal zijn tegen aartsrivaal Pereira en belooft van het gevecht een bloedige horrorfilm te maken. ,,Ik wil hier een horrorfilm van maken. Mijn gezicht zal het eerste moeten zien als Pereira wakker wordt", zegt Adesanya.

Controverse

Pereira heeft de indruk dat hij met een mentale voorsprong de wedstrijd van zaterdagavond ingaat, nadat hij Adesanya twee keer tussen de touwen heeft verslagen, maar de kampioen gelooft er niet in. De eerste ontmoeting tussen het paar in 2016 eindigde in een controversiële beslissing die in het voordeel van Pereria uitviel.

In het tweede uitje was Adesanya centimeters verwijderd van het zoeken naar verlossing voordat hij knockout werd geslagen. Adesanya is klaar om de kritiek onder ogen te zien die hij heeft gekregen over zijn meest recente gevechten met Marvin Vettori, Robert Whittaker en Cannoneir. Maar belooft dat zaterdagavond met Pereria anders zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws