Kebab terrorist krijgt klappen! 'Wat geen saus' (video) Nieuws
Nieuws

Kebab terrorist krijgt klappen! 'Wat geen saus' (video)

Kebab terrorist krijgt klappen! 'Wat geen saus' (video)

Het zal je toch maar gebeuren je besteld een kapsalon met kebab en krijgt er geen saus bij. Een uit geflipte dronken kerel pikte het niet en sloopte de toonbank van een kebab zaak. Maar moest dat bekopen met een pak rammel.

Het ging er heftig aan toe nadat de kebab terrorist los ging. Eerst probeerde een medewerker de vervelende gast te stoppen, maar deze werd alleen maar agressiever. Uiteindelijk pakte de aanwezige klanten de sfeer verknaller aan.

Niet kloten

Het werd knokken en de man probeerde te ontsnappen en zette het op een lopen met een man of tien in zijn slipstream. Les geleerd, ga niet lopen kloten als je eten hebt besteld.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws