Nederlandse vechtmachine De Randamie in actie op UFC Parijs MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlandse vechtmachine De Randamie in actie op UFC Parijs

Nederlandse vechtmachine De Randamie in actie op UFC Parijs

Germaine de Randamie ("Iron Lady") staat op 28 september voor haar tweede UFC-gevecht van het jaar. In de Accor Arena in Parijs neemt de Nederlandse het op tegen de Française Nora Cornolle in het bantamgewicht.

De Randamie is een voormalig UFC-kampioene in het vedergewicht. Na haar zwangerschap keerde ze in april voor het eerst terug in de Octagon, maar verloor ze van Norma Dumont.

Kan De Randamie haar plek in de ranglijst verdedigen?

De Randamie heeft ook gevochten voor de bantamgewicht titel en heeft overwinningen behaald op grote namen zoals Holly Holm, Julianna Peña en huidig kampioene Raquel Pennington.

Nu hoopt ze zich te herpakken tegen Cornolle. De Franse Cornolle maakte haar UFC-debuut vorig jaar in Parijs met een overwinning op beslissing op Joselyne Edwards.

In haar tweede UFC-gevecht eerder dit jaar won ze via knock-out van de ongeslagen Melissa Mullins. Nu krijgt ze de kans om zich in eigen land te bewijzen tegen een gevestigde naam als de Randamie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws