'F*ck!' Scheids kost UFC'er Gaethje bijna een miljoen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'F*ck!' Scheids kost UFC'er Gaethje bijna een miljoen

'F*ck!' Scheids kost UFC'er Gaethje bijna een miljoen

Justin Gaethje is niet blij met scheidsrechter Mike Beltran. De UFC vechter zegt dat een beslissing afgelopen zaterdag hem bijna een miljoen dollar koste.

Topknokker Gaethje voelt zich een "genie" na zijn overwinning op Michael Chandler bij UFC 268. Maar hij is "f*cking verbijsterd" als hij bedenkt hoe dicht hij bij verlies kwam na een scheidsrechterlijke beslissing.

Gaethje berispte woensdag Mike Beltran voor zijn behandeling van Michael Chandlers onopzettelijke fout in de tweede ronde van het gevecht. En zei dat de ervaren official zijn overwinning in gevaar bracht, door besluiteloos de actie te stoppen en hem niet genoeg tijd te geven om te herstellen.

Niet opletten

Chandler prikte per ongeluk Gaethje in diens oog. ,,Ik haat het om Beltran te bekritiseren hij is een mens en we maken fouten", zei Gaethje in de podcast van Anik en Florian. Chandler raakte Gaethje met een rechterstoot, tussen de tijd dat Gaethje aangaf dat deze een overtreding had begaan en Beltran tussen hen in stapte. (Tekst loopt door onder video).

Door niet besluitvaardiger te zijn, zei Gaethje, bracht het zijn winstkans in gevaar en liep hij bijna een miljoen dollar mis. Het is niet de eerste keer dat Gaethje het oneens is met MMA-scheidsrechters. Hij bekritiseerde de manier waarop Jerin Valel omging met zijn overwinning op Donald Cerrone tijdens een UFC-evenement in 2019.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws