Ex-Glory kampioen Doumbé: 'UFC debuut in september' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex-Glory kampioen Doumbé: 'UFC debuut in september'

Ex-Glory kampioen Doumbé: 'UFC debuut in september'

Cédric Doumbé Voormalig Glory-kampioen weltergewicht, zegt dat hij een UFC contract zal ondertekenen en zijn debuut zal maken bij UFC Parijs op 3 september. Dit zou alleen gebeuren als hij erin slaagt zijn gevecht morgen 9 juli te winnen. Hij neemt het op tegen last minute vervanger Title Chai tijdens MMAGP.

De afgelopen dagen waren vol aanpassingen met betrekking tot de keuze van de tegenstander voor Cédric Doumbe's volgende MMA-gevecht dat zaterdag in Parijs gepland staat. Er was een vervanger aangekondigd in de vorm van Idriss M'Roivili. Echter moest deze afzeggen vanwege Covid.

Eerst winnen

Als last minute vervanger heeft Title Chai zich gemeld die het op zal nemen tegen de voormalig kickboks kampioen Doumbé. Net als Doumbé is Chai vers in het MMA en heeft een record van 2 overwinningen en geen verliezen.

Doumbé zelf verklaard dat als hij wint van Chai hij een contract krijgt bij de grootste MMA-organisatie ter wereld de UFC. De Amerikanen komen naar Parijs in september en de Fransman verwacht daar zijn debuut te maken. Er is nog niets officieel aangekondigd, dus aankomend weekend zal moeten uitwijzen of Doumbé's voorspelling uitkomt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws