Murthel Groenhart pakt 3e MMA-winst tijdens LFL 6 in Amsterdam | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Murthel Groenhart pakt 3e MMA-winst tijdens LFL 6 in Amsterdam | video

Murthel Groenhart pakt 3e MMA-winst tijdens LFL 6 in Amsterdam | video

Murthel Groenhart de voormalige Glory Kickboxing kampioen boekte vanavond zijn 3e winst als MMA-vechter. Tijdens LFL 6 in Amsterdam versloeg hij lastminute vervanger Hyram Rodriguez die slecht 2 uur voor aanvang van het gevecht instapte.

Voor Groenhart was het vandaag even spannend toen zijn oorspronkelijke tegenstander Max Siewruk op het laatste moment afzegde. Een vervanger werd gevonden in Rodriguez die slechts 2 uur voor aanvang het gevecht met de gevaarlijke Groenhart aanvaarde.

Last minute

Alhoewel Rodriguez last minute het gevecht aanging met Groenhart bood deze flink tegenstand. het gevecht ging dan ook over alle drie ronden. In de laatste ronde probeerde Groenhart een knock-out te forceren terwijl hij bovenop Rodriguez zat en elleboogstoten uitdeelde.

Het kwam er niet van het gevecht ging tot de laatste bel. De winst gaat naar Groenhart die zijn derde overwinning bij LFL mee naar huis neemt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws