Doping Monster! UFC-ster McGregor keert terug naar oude gym MMA Nieuws
MMA Nieuws

Doping Monster! UFC-ster McGregor keert terug naar oude gym

Doping Monster! UFC-ster McGregor keert terug naar oude gym

Conor McGregor is teruggekeerd naar training in John Kavanagh's Straight Blast Gym in Dublin terwijl hij werkt aan een UFC-retour in 2023. The Notorious heeft al meer dan een jaar niet gevochten sinds hij zijn been brak tegen Dustin Poirier in Las Vegas.

Maar het lijkt erop dat de voormalige twee gewichtkampioen op zijn vroegst tot eind mei zal moeten wachten om opnieuw te vechten nadat bleek dat hij al meer dan 12 maanden niet op doping is getest en niet langer in de USADA-testpool zit.

Vechters moeten zes maanden beschikbaar zijn geweest om te testen om te kunnen vechten tenzij er een uitzondering wordt gemaakt. Op foto's is te zien dat McGregor flink uit zijn voegen is gegroeid. Boze tongen beweren dat de Ier expres in de luwte is gehouden om een doping overtreding te voorkomen.

Posterboy

Commentaren liegen er dan ook niet om en negatieve reacties suggereren dat McGregor van verboden middelen zou hebben gesnoept. ,,Zo'n lichaam krijg je niet van een Iers ontbijt", schrijft een reageerder op een foto van de Ier. ,,Een echt doping monster, dit is niet normaal, vandaar dat hij al lang niet meer getest wordt."

Bekend is dt McGregor de posterboy van de UFC is, dit neemt niet weg dat de organisatie hem weg zou kunnen houden bij USADA. Deze controleren ook buiten competitie en de Ier is al lange tijd niet actief na zijn beenbreuk feit blijft wel dat als McGregor terugkeert er een geheel nieuwe vechter de UFC-kooi betreedt lichamelijk gezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws