Conor McGregor wil voor de zomer herkansing tegen Dustin Poirier MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor wil voor de zomer herkansing tegen Dustin Poirier

Conor McGregor wil voor de zomer herkansing tegen Dustin Poirier

John Kavanagh, de coach van UFC-ster Conor McGregor zegt dat zijn vechter nog voor de zomer een derde gevecht wil met Dustin Poirier. Afgelopen zaterdag verloor McGregor van de Amerikaan.

Slechts enkele dagen na zijn knock-out verlies tegen Dustin Poirier bij UFC 257. Valt Conor McGregor "iedereen lastig" over een herkansing, aldus zijn coach John Kavanagh.

Snel de UFC-kooi weer in

Kavanagh zei dat ‘The Notorious’ zo snel mogelijk terug in de kooi wil komen. en graag tegen Poirier in een trilogiegevecht voor de zomer te zien wil zijn. Kavanagh gaf toe dat hij liever zou zien dat McGregor terugkeert naar de UFC. In plaats van 'hem zes maanden te verliezen aan het boksen'.

McGregor leed het eerste knock-outverlies van zijn carrière bij UFC 257. De voormalige wereldkampioen is momenteel nummer 4 in de UFC-ranglijst voor lichtgewichten. en 13 in de UFC-mannenranglijst voor pond-voor-pond.

Geweldig

,,Ik denk dat ze een prachtige match zijn. Stilistisch gezien is het prachtig om te zien. Ik zou het geweldig vinden om heel veel rondes tussen de twee te zien", zegt Kavanagh.

,,Dustin is nu duidelijk zelfverzekerd met meer ervaring en meer gewicht. Ik weet zeker dat zijn zelfvertrouwen op dit moment super hoog is. Dustin vs. Conor 3 voor de riem in mei, dat zou geweldig zijn.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-ster-mcgregor-niet-meer-in-actie-door-vechtverbod/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws