Conor McGregor 'uit' UFC-ranglijst gehaald! Watskeburt? MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor 'uit' UFC-ranglijst gehaald! Watskeburt?

Conor McGregor 'uit' UFC-ranglijst gehaald! Watskeburt?

Conor McGregor is uit de officiële UFC-ranglijst gehaald. Dit is voor het eerst in meer dan acht jaar dat de Ier niet vermeld wordt.

Voor het eerst staat Conor McGregor niet langer op de officiële UFC-ranglijst. McGregor is een voormalig UFC-kampioen lichtgewicht en vedergewicht. Hij heeft niet meer gevochten sinds hij zijn been brak tegen Dustin Poirier in hun trilogie gevecht in juli 2021.

Hij stond al enige tijd op de 14e plaats met 70 kg, maar de laatste update van de UFC-ranglijst laat zien dat hij uit de ranglijst is gehaald. Dit is de eerste keer dat McGregor niet op het leaderboard staat sinds zijn tweede optreden bij de UFC in augustus 2013. Waar hij Max Holloway versloeg tijdens UFC Fight Night 26.

Niet langer op de UFC ranglijst

Van daaruit ging de klim verder. McGregor werkte zich op om kampioen te worden met 66 kg. Daarna klom hij op naar lichtgewicht, waar hij snel de nummer 1-plek innam na het onttronen van Eddie Alvarez bij UFC 205 in november 2016.

McGregor heeft in meer dan zes jaar slechts vier keer gevochten. Hij heeft slechts één overwinning en drie nederlagen. Waaronder twee tegen Poirier en een verlies tegen Khabib Nurmagomedov. Zijn enige overwinning was tijdens UFC 246 in januari 2020 tegen Donald Cerrone.

McGregor heeft momenteel geen gevecht gepland, maar de Ier heeft beweerd dat hij van plan is terug te keren naar de UFC in 2023. Hij neemt momenteel echter niet deel aan het dopingtest programma van de UFC. Hij moet zes maanden testen voordat hij in de kooi weer in mag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws