Conor McGregor of Dustin Poirier in de rij voor titelgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor of Dustin Poirier in de rij voor titelgevecht

Conor McGregor of Dustin Poirier in de rij voor titelgevecht

Dana White bevestigt dat winnaar van Conor McGregor vs. Dustin Poirier in de rij staat voor UFC lichtgewicht titel. De lichtgewicht titel van de UFC is momenteel nog in handen van Khabib Nurmagomedov.

UFC-baas Dana White bevestigde dat de winnaar van het UFC 257 Main Event. Tussen Conor McGregor en Dustin Poirier in de rij zal staan ​​voor de lichtgewicht titel.

,,Ja, degene die dat gevecht wint, is waarschijnlijk de volgende," zei White resoluut. De UFC-baas spreekt binnenkort met Khabib over de toekomst van diens titel. De kans is groot dat de Rus deze opgeeft voor een nieuwe kanshebber in de lichtgewicht divisie.

Grote sterren

Hoewel McGregor sinds 2016 geen lichtgewicht gevecht in de UFC heeft gewonnen, is hij toch de grootste superster in MMA. Wat Poirier betreft, hij is een van de beste lichtgewichten ter wereld.

Er zijn veel vraagtekens over de titel, maar we weten nu wie tenminste wie de helft voor volgende lichtgewicht titelgevecht zal zijn, McGregor of Poirier.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/toen-badr-hari-kwam-ging-alles-in-een-stroomversnelling/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws