Comeback McGregor op schema: 'Hij gaat hard' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Comeback McGregor op schema: 'Hij gaat hard' (video)

Comeback McGregor op schema: 'Hij gaat hard' (video)

Tim Simpson manager van Paradigm Sports, zegt dat de nieuwe filmrol van Conor McGregor geen invloed zal hebben op diens terugkeer naar de UFC. Sterker nog Simpson verwacht dat de Ier begin 2023 weer zal vechten.

UFC-ster McGregor heeft zijn eerste filmrol te pakken in de remake van de film "Road House". De Ier zal naast Academy Award-genomineerde Jake Gyllenhaal te zien zijn. De film zal naar verluidt worden opgenomen in de Dominicaanse Republiek.

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen is aan het genezen van een beenbreuk die hij opliep bij een TKO-verlies tegen Dustin Poirier in juli 2021. Ondanks dat er een film gepland staat, wordt verwacht dat McGregor in 2023 terugkeert, volgens zijn manager Simpson.

Bijna zover

,,Het past er perfect in", vertelde Simpson aan MMA Junkie. ,,Hij ligt nog steeds op schema voor een grootse terugkeer volgend jaar, maar dit past in de tussentijd perfect." Simpson, senior vice-president van MMA voor Paradigm Sports, zei dat McGregor al in uitstekende vorm is, maar wacht tot zijn been volledig is hersteld.

,,Het been is nog steeds aan het genezen," zei Simpson. ,,Hij traint als een gek twee keer per dag, elke dag. Hij heeft zijn volledige team: het McGregor Fast-team, al zijn gezondheids- en fitnessjongens, fysio, boksen, coaching. Hij gaat hard. Hij heeft super hard getraind. Hij is in een geweldige vorm", aldus Simpson

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws