Gevecht Overeem vs beruchte Rus Vagabov? 'Wordt geregeld' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gevecht Overeem vs beruchte Rus Vagabov? 'Wordt geregeld'

Gevecht Overeem vs beruchte Rus Vagabov? 'Wordt geregeld'

Alistair Overeem is een van de meest bekende vechters ter wereld en staat momenteel klaar om tegen Badr Hari te vechten. Echter zijn er meer kapers op de kust, zo lijkt de omstreden Russische organisatie Nashe Delo de Nederlander tegenover de beruchte Vagab Vagabov te willen matchen.

Jarenlang was Overeem actief binnen de grootste MMA-organisatie ter wereld UFC. Nadat hij deze verliet tekende de legende bij Glory Kickboxing, oorspronkelijk gepland om tegen kampioen rico Verhoeven te vechten. De wedstrijd ging niet door omdat Overeem geblesseerd raakte en was en tijdje uit de roulatie. Op 8 oktober vecht Overeem tegen nog een legende, Badr Hari op Glory Collison 4.

Wij regelen het

Nashe Delo de Russische tegenhanger van de UFC ziet een gevecht tegen haar zwaargewicht kampioen Vagabov wel zitten. Vagabov werd zonder echt te zweten kampioen doordat zijn rivaal Pavel Shulskiy zijn kaak brak (zie video hieronder). De CEO van Nashe Delo vraagt op social media kanaal Telegram of de fans het Overeem vs Vagabov gevecht willen. ,,Hoe bevalt deze confrontatie. Wij regelen het", is het bericht op Telegram.

De fans zien het wel zitten om de nieuwbakken Nashe Delo kampioen tegenover Overeem te zien in de Nashe Delo kooi. Vagabov is even berucht als beroemd in zijn land. Zo werd hij lange tijd gezocht door de politie op verdenking van medeplichtigheid aan de moord op de neef van het voormalige hoofd van de Republiek Dagestan, Mukhu Aliyev.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws