Cage Warriors 93 komt naar Zweden op 28 april 2018 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Cage Warriors 93 komt naar Zweden op 28 april 2018

Cage Warriors 93 komt naar Zweden op 28 april 2018

Voor de eerste keer in vier jaar, keert Cage Warriors terug naar Scandinavië.

De Europese promotie maakte vandaag bekend dat Cage Warriors 93, die wordt gehouden in combinatie met Viaplay, gepland is voor 28 april in Lisebergshallen , een multifunctionele locatie in het pretpark Liseberg in Göteborg, Zweden. Zoals met alle Cage Warriors-evenementen, streamt de show live op UFC Fight Pass

Cage Warriors 93 komt naar Zweden op 28 april 2018

Deelnemers worden later aangekondigd

Er zijn nog geen gevechten gepland voor de show, die het debuut van Cage Warriors in Zweden markeert. Matchups worden echter de komende weken aangekondigd en zullen vooral gevuld zijn met vechters uit alle vier de Scandinavische landen, volgens de aankondiging van vandaag. Of er uit andere landen vechters aan zullen treden is ook nog onbekend.

Grote namen in het MAA uit Zweden

Zweden heeft MMA grootheden voortgebracht, zoals voormalig UFC-titel uitdager Alexander Gustafsson, UFC-veteraan Ilir Latifi en voormalig Cage Warriors-kampioen Jack Hermansson. Zodra de match ups bekend zijn zullen wij deze vermelden op onze site.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws