'Brute KO!' Kleinzoon Muhammad Ali brengt opa tot leven in de boksring Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Brute KO!' Kleinzoon Muhammad Ali brengt opa tot leven in de boksring

'Brute KO!' Kleinzoon Muhammad Ali brengt opa tot leven in de boksring

Nico Ali Walsh scoorde een brute knock-out in de voorrondes van het Oscar Valdez en Shakur Stevenson boksevenement in Las Vegas afgelopen nacht. De kleinzoon van Muhammad Ali laat zien dat de appel niet ver van de boom valt.

Er waren flarden te zien van de boksvaardigheid va zijn opa terwijl Ali Walsh cirkels rond zijn tegenstander Alejandro Ibarra bokste. Op Muhammad Ali stond hier ook om bekend. Op twee minuten en 51 seconden in de allereerste ronde schudde Ali Walsh zijn rivaal Ibarra flink op.

Hij leeft in mij

Met een een-twee-combinatie die een donderende rechterhand die de schedel van zijn tegenstander stevig raakte was het einde oefening. Ibarra was neer gegaan, out, en de scheidsrechter Russell Mora leek niet echt de moeite te nemen om te tellen. Hij deed een halfslachtige poging en stopte toen het gevecht. Het was voorbij.

"Ali! Ali! Ali!” zong de menigte in Las Vegas, terwijl zijn bliksemsnelle knock-out de aanwezigen tevreden leek te stellen. ,,Ik breng mijn opa weer tot leven, en daarom wordt moeder zo emotioneel omdat ze haar vader weer ziet en de naam van haar vader weer hoort."

Met de overwinning verbeterde Ali Walsh zijn pro-boksrecord naar vijf overwinningen (vier knock-outs), e blijft ongeslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws