Beruchte UFC'er Chimaev wil gevecht met Pereira: 'laten we het doen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Beruchte UFC'er Chimaev wil gevecht met Pereira: 'laten we het doen'

Beruchte UFC'er Chimaev wil gevecht met Pereira: 'laten we het doen'

Khamzat Chimaev heeft de uitdaging neergelegd bij Alex Pereira. Tijdens UFC 276 afgelopen weekend nam Pereira het op tegen Sean Strickland in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Strickland kreeg te maken met een stevige linker van Pereira waardoor de Amerikaan knock-out ging.

Bij het ingaan van de wedstrijd was Strickland de nummer vier van de UFC-middengewichten, terwijl Pereira helemaal niet op de ranglijst stond. Pereira maakte een enorm statement door Strickland in de eerste ronde uit te schakelen. Chimaev reageerde op Pereira's optreden door hem op sociale media uit te dagen.

Laten we het doen

,,Ik wil vechten met deze man UFC, Dana White (UFC bas. Red.), laten we het doen." Of Pereira dit wil valt te bezien. De enige focus van Pereira lijkt te liggen op UFC middengewicht kampioen Israel Adesanya. Pereira heeft twee kickboks-overwinningen op Adesanya, waarvan er één een brute knock-out was.

Ook de UFC zou kunnen beslissen Pereira tegenover Adesanya te zetten. Dit zal voor de organisatie ongetwijfeld veel geld in het laatje brengen zeker vanwege de lange vete tussen de Braziliaan en Adesanya. De tijd zal leren wat de UFC uiteindelijk met Pereira gaat doen. Wat betreft Chimaev, hij is waarschijnlijk toe aan een groot gevecht in het weltergewicht na dominante overwinning op Gilbert Burns.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws