'Geen stijl!' Pereira belooft Adesanya 'wel' te laten vechten MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Geen stijl!' Pereira belooft Adesanya 'wel' te laten vechten

'Geen stijl!' Pereira belooft Adesanya 'wel' te laten vechten

Alex Pereira was niet onder de indruk van Israël Adesanya tijdens diens titelverdediging op UFC 276 eerder vandaag. De Braziliaan vond het geen stijl dat Adesanya saai vocht en belooft 'hem te laten vechten' als de twee clashen later dit jaar.

Het gevecht tussen Israël Adesanya en Jared Cannonier werd met boegeroep begeleidt door de UFC fans die meer actie hadden willen zien. Hoe dan ook, Adesanya behield de middengewicht titel en dat zorgde voor kritiek van Pereira.

Deze had twee gevechten eerder een spectaculaire knock-out in de eerste ronde gescoord op Sean Strickland. Pereira zat naast de kooi voor de overwinning van Adesanya en hij zei dat hij teleurgesteld was over wat hij zag.

Dit kan niet

,,Ik werd er niet opgewonden van, en het publiek ook niet", vertelde Pereira aan verslaggevers op de UFC 276 persconferentie na het gevecht. ,,Dat vond ik erg jammer om te zien. Ik hoop dat als we vechten, hij een beter gevecht levert dan dat. Maar ik ga hem zeker laten vechten om het een betere show te geven aan het publiek."

Het paar heeft een bekende geschiedenis, waarbij Pereira twee overwinningen op Adesanya behaalde tijdens hun kickbokscarrière, waarvan er één door knock-out kwam. Pereira zei dat hij klaar zal zijn om Adesanya zo snel mogelijk uit te dagen, en belooft dat het geen ho-hum-affaire zal zijn zoals wat zich met Cannonier heeft voorgedaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws