Oekraïener Amosov behoudt Bellator MMA titel met dominante overwinning op Logan Storley MMA Nieuws
MMA Nieuws

Oekraïener Amosov behoudt Bellator MMA titel met dominante overwinning op Logan Storley

Oekraïener Amosov behoudt Bellator MMA titel met dominante overwinning op Logan Storley

Yaroslav Amosov maakte gisteren een triomfantelijke terugkeer nadat hij zijn land had verdedigd tegen de Russische invasie. Amasov boekte een dominante overwinning op Logan Storley.

De Oekraïener zette een opvallende clinic neer om zijn kampioenstitel te verdedigen die hij eerder in het huis van zijn moeder had verstopt, en later had terug gehaald nadat zijn geboorteplaats Irpin vorig jaar was bevrijd.

"Oekraïens volk, ik hou van je. Ik hou van je, mijn volk," zei Amosov, gehuld in de vlag van zijn land en met tranen van emotie in zijn stem. "Vergeet alsjeblieft niet wat er gebeurt." Moskou noemt de invasie van Oekraïne een "speciale operatie".

Amasov behoudt Bellator MMA titel

De 29-jarige Amosov droeg een blauw met geel T-shirt met de woorden "Colours Of Freedom" erop op weg naar de kooi en werd hartelijk verwelkomd door het publiek in de 3Arena in Dublin. Verschillende Oekraïense vlaggen waren zichtbaar.

De Amerikaan Storley, 30, die zijn enige eerdere professionele nederlaag leed toen hij in november 2020 een flinterdunne split decision liet vallen aan Amosov, had geen antwoord op de precisie van de Oekraïner en werd overklast over de vijf ronden. De overwinning verbeterd het professionele record van Amosov naar 27-0.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws